Kotoilua

Kotoilu on ihan mahtava juttu! Se ei vaadi paksua lompakkoa eikä hulppeita puitteita. Meistä jokainen voi olla kotoilija ja juuri niissä puitteissa missä haluaa. Tervetuloa mukaan Kotoilua-blogin matkaan!

Sinä

Kotoilun keskiössä olet juuri sinä. Olitpa sitten kotiympyröissä viihtyvä kotihiiri tai hiekkarannoista haaveileva maailman matkaaja, tai jotain siltä väliltä! Tiesitkö, että sinä olet hyvä juuri tuollaisena, kuin olet?

Koti

Koti on siellä missä sydän/wifi/äiti on. Sinun kotisi on hyvä ja hieno, olipa se sitten vuokrattu, ikioma tai jotain muuta. Jokainen on hyvä sisustaja. Paras sisustusvinkki on, että tee kodistasi oman näköinen: anna elämän näkyä!

DIY

Do it yourself-asenne kantaa pitkälle ja sitä voi toteuttaa melkeinpä missä vaan! Tässä blogissa DIY pitää sisällään kaikenlaista pientä näpertelyä. Annan esimerkiksi parhaat vinkit helppojen neuletöiden tekemiseen, mihin ei pääsääntöisesti vaadita kuin 5 puikkoa ja yksi kerä lankaa ja noihin töihin pystyy kuka vaan, kuka haluaa. Riittää, kun on vähän utelias!

Ruoka & juoma

Ei ole huonoja ruuanlaittajia, on vaan aivan liian monimutkaisia ruokaohjeita. Lupaan antaa teille parhaat vinkkini sekä edullisiin, että helppoihin resepteihin. Arkiresepti sisältää alle 20 ainesosaa, mieluitenkin jopa alle 10 joista osa on puolivalmiita. Mikrossa lämmitetyt pinaattiletut on arjen pelastus!

Puutarha

Puutarhurointi on kivaa, sen voi toteuttaa edukkaasti eikä se vaadi isoja tiluksia. Se riittää, että sinulla on sopiva asenne ja esimerkiksi ikkunalauta, parveke tai pikkuruinen terassi. Huonekasvien hoito lasketaan ehdottomasti puutarhuroinniksi!

Hyvinvointi

Kaiken A ja O on tietenkin ihmisen oma hyvinvointi. On tärkeää, että ihminen voi sisäisesti hyvin mutta toisaalta ei sovi unohtaa myöskään ulkoista hyvinvointia. Sisäistä hyvinvointia voi hoitaa esimerkiksi päiväunilla, kuulumisten vaihtamisella kaverin kanssa tai linnoittautumalla sohvannurkkaan suklaalevyn ja hyvän kirjan kanssa. Ulkoiseen hyvinvointiin liittyy esimerkiksi hyvät ihonhoitotuotteet, jotka eivät kuormita liikaa ihoa, ympäristöä eikä varsinkaan kukkaroa.

Yhdessä!

Yksin tätä olisi tylsä tehdä, joten tehdään tätä yhdessä! Minä annan parhaat vinkkini kaikenlaiseen kotoiluun täällä blogissa. Jaan somekanavissani parhaat linkit myös muiden nerokkaisiin ohjeisiin! Vinkatkaa minulle omia blogejanne, somekanavianne, ohjeitanne tai kommentoikaa muuten vaan. Kotoilua-blogin somekanavat kannattaa ottaa haltuun: Facebookissa jaan mielenkiintoista somesisältöä myös blogin ja oman elämän ulkopuolelta ja Instagramin kautta pääset kurkistamaan paremmin meidän perheen arkeen.

Tosi kiva juttu, kun olet täällä ja tervetuloa mukaan!

3 kommenttia artikkeliin “Kotoilua

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *